Rijkse Connect

Ontzorgen in administratie en advies

Upload IT!

Online boekhouden, sneller met Upload IT! 

Upload IT! is de ideale oplossing voor het verwerken van uw volledige administratie. U zorgt voor de digitale aanlevering en Rijkse doet de rest. Letterlijk: scannen en klaar! Met het scannen van al uw facturen en de automatische koppeling met uw bank­rekening wordt de administratie een fluitje van een cent!

scan-en-klaar-Rijkse-Connect-portal-Onze-diensten-business-monitor-accountants- Rijkse-adviseurs-administratie-ontzorgen-onze-diensten-Goes-Middelburg-Terneuzen-Barendrecht-Zeeland-belasting-belastingadvies

Voordelen van Scan & Klaar!

  • Overstappen op Upload IT! altijd mogelijk
  • Eenvoudig aanleveren van alle relevante stukken
  • Geen gesleep meer met mappen en papieren
  • Uw boekhouding altijd bijgewerkt en overal te raadplegen
  • Beslissen op basis van uw actuele gegevens
  • Tijdbesparend
  • Vaste abonnementsprijs

Geen papieren rompslomp meer.

Met deze tool neemt u definitief afscheid van papieren facturen en vervelende losse bonnetjes. Zodra u uw ­gegevens hebt aangeleverd, werkt Upload IT! automatisch uw boekhouding bij. Alle relevante informatie staat veilig online. U kunt op ieder gewenst moment uw ­facturen raadplegen. Snel, makkelijk en actueel.

scan-en-klaar-Samen-bereiken-we-meer-advies-bedrijfsadvies-Rijkse-Accountants-en-Adviseurs
scan-en-klaar-bedrijfsadvies-Accountants-Adviseurs-Rijkse-Ontzorgen-bureau-accountantskantoor

Weg met die btw-stress!

U herkent het vast: op het laatste moment nog ‘even’ de boekhouding bijwerken om op tijd de btw-aangifte te ­kunnen doen. Met deze handige tool voorkomt u deze stress en kunt u in plaats van een avondje boekhouden, lekker gaan sporten of gezellig thuis op de bank ontspannen.

Facturen direct digitaal?

Upload IT! maakt het ook mogelijk om uw eigen facturen eenvoudig digitaal aan te maken. Zo kunt u uw verkoopfacturen direct vanuit het systeem digitaal naar uw klant mailen. Bovendien komen ze dan ook meteen op de juiste plaats in de boekhouding terecht. Het systeem regelt het. U hebt er geen omkijken meer naar.

Met Upload IT! beschikt u over actuele informatie die ­altijd up-to-date en toegankelijk is. Reken maar dat u daarmee tijdig zaken kunt bijsturen en de beste keuzes voor uw onderneming maakt!

scan-en-klaarRijkse-IT-Rijkse-Connect-Portal-Rijkse-Connect-onze-diensten-business-monitor-benchmark-Bedrijfadvies-Rijkse-Connect-adviseurs-Accountants-Kantoor