Rijkse Connect

Ontzorgen in administratie en advies

Rijkse Connect Portal

Alle diensten direct onder één knop met Rijkse Connect Portal.

Wilt u al uw relevante en actuele financiële informatie altijd en overal bij de hand hebben? Kies dan voor de Rijkse Connect Portal.

De Rijkse Connect Portal biedt u directe toegang tot alle documenten in uw dossier. U kunt hier zelf alle bestanden uploaden die wij kunnen gebruiken voor het accorderen en verzenden van uw belastingaangiften.

scan-en-klaar-Rijkse-Connect-portal-Onze-diensten-business-monitor-accountants- Rijkse-adviseurs-administratie-ontzorgen-onze-diensten-Goes-Middelburg-Terneuzen-Barendrecht-Zeeland-belasting-belastingadvies

Voordelen van de Rijkse Connect Portal

  • Rijkse Connect Portal 24/7 beschikbaar
  • Wijzigingen doen wanneer en waar u wilt
  • Alle informatie optimaal beveiligd online en altijd beschikbaar
  • Automatische back-up van uw dossier
  • Alle diensten onder één knop met Single Sign-on!

Hoe werkt Rijkse Connect Portal?

Door de gebruiksvriendelijke Single Sign-on toepassing hoeft u maar één keer in te loggen om toegang te krijgen tot alle Rijkse Connect software.

Vóór de belangrijke vervaldata van de belastingaangiften ontvangt u tijdig een signalering via sms of e-mail. Natuurlijk kunt u Rijkse Connect ook benaderen met een app op uw smartphone of tablet. Zo heeft u Rijkse Connect altijd en overal bij de hand.

scan-en-klaarRijkse-IT-Rijkse-Connect-Portal-Rijkse-Connect-onze-diensten-business-monitor-benchmark-Bedrijfadvies-Rijkse-Connect-adviseurs-Accountants-Kantoor
Rijkse-Connect-Portal-contact-met-rijkse-Accountants-en-Adviseurs-advies-financiële-administratie-boekhouding-salaris-administratie-personeel-bedrijf

Rijkse Connect Portal biedt meer!

In de Rijkse Connect ­Portal vindt u alle documenten voor uw fiscale aangiften (inkomsten­belasting, omzetbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting). Ook vindt u er uw jaarrekeningen, rapportages, overeenkomsten en belangrijke correspondentie terug.

Belastingaangiften en jaarrekeningen, zenden wij, na uw ­akkoord met uw elektronische ­handtekening, ­direct door naar bijvoorbeeld de Belastingdienst of de­ Kamer van Koophandel.

Zo makkelijk is het!

Uw hele dossier is altijd compleet en direct ­toegankelijk. Uw digitale financiële en ­fiscale archief in een goed ­beveiligde omgeving. Wilt u hier meer over weten?

Rijkse Connect verbindt!

De Rijkse Connect Portal is uw virtuele toegangsdeur naar alle Rijkse Connect diensten zoals het online boekhoudpakket, uw online salarisadministratie, digitale facturen en ­rapportages.

Via de Rijkse­ Connect Portal krijgt u tevens toegang tot de Business Monitor en de Benchmark. Zo heeft u direct ­inzicht in trends en ontwikkelingen. Ideaal! U kunt rekenen op het juiste advies voor morgen, op basis van de meest ­actuele ­cijfers van vandaag!

Rijkse-Connect-Portal-Benchmark-Rijkse-Accountants-Adviseurs-administratie-personeel-bedrijf-organisatie-onderneming- Terneuzen-Goes-Middelburg- Barendrecht
Rijkse-Connect-portal-online-diensten-digitaal-tool-administratie-toevoegen-bekijken-overal-mutaties-veiligheid

Veiligheid staat bij Rijkse Connect voorop!

U hebt met Rijkse Connect altijd direct en snel inzicht in de laatste stand van zaken. U kunt direct beginnen, zonder aanschafkosten en zonder software te installeren. Met Rijkse Connect hebt u altijd en overal de beschikking over uw eigen digitale dossier, ook via de handige app op uw tablet of smartphone. Met de single-sign-on toepassing van Rijkse Connect bent u verzekerd van een veilige omgeving voor uw vertrouwelijke gegevens. Wij stellen de allerhoogste eisen aan de privacy van onze klanten.