Onze diensten

Ontzorgen in administratie en advies

Full service kantoor

Als ondernemer wilt u gewoon graag ondernemen. Dan is het fijn dat u zich geen zorgen hoeft te maken over zaken als belasting-aangiften, personeelsadministratie of estateplanning. 

U kunt onze adviseurs inschakelen om te sparren over de concurrentiepositie van uw bedrijf, een investering of een noodzakelijke reorganisatie.

Ook online staan we voor u klaar, met Rijkse Connect. 

Rijkse biedt alle diensten om u als ondernemer compleet te ontzorgen. 

onze-diensten-online-service-digitaal-Rijkse-administratie-salaris-personeel

Accountancy

Zoekt u een accountant met kennis van zaken, die oprecht geïnteresseerd is in uw bedrijf en u helpt uw doelstellingen te behalen? Wij zorgen dat u tijd overhoudt om effectief te kunnen ondernemen.

Belastingadvies

Niemand wil toch teveel belasting betalen? Met advies op maat zorgen wij ervoor dat u goed geïnformeerd bent, voldoet aan de wet en optimaal gebruikmaakt van de fiscale mogelijkheden.

Bedrijfsadvies

Wel of niet investeren? Welke keuzes maakt u als de economie tegenzit? Wat doet de concurrentie? Wij geven u een uitgebreid bedrijfsadvies en helder inzicht in al uw vraagstukken.

Personeelsadvies

Uw personeel is goud waard, maar er komt ook een heleboel bij kijken. Van de salarisadministratie en het opstellen van arbeidscontracten tot HR-vraagstukken en juridisch advies. Ons team van specialisten ontzorgt en adviseert u graag bij al uw personeelszaken.

Online diensten

Alles overzichtelijk en digitaal te vinden? Dat is Rijkse Connect. Maak vandaag nog een stap vooruit en ontdek de toegevoegde waarde van online administratie van Rijkse Connect! 

Tegenwoordig gebeurd alles online en digitaal. Op deze manier worden processen eenvoudiger en sneller geautomatiseerd. Er zijn natuurlijk een heleboel opties, maar Rijkse-IT heeft hiervoor de oplossing.