Nieuws

Ontzorgen in administratie en advies

Verhuizing Serooskerke en Vlissingen

Eerder hebben wij u op de hoogte gebracht van een ontwikkeling bij Rijkse accountants & adviseurs. De toenemende digitalisering heeft een nieuwe betekenis aan het woord ‘dichtbij’ gegeven en papier maakt steeds vaker plaats voor digitale communicatie.  
 
We gaven aan dat wij de vestigingen Vlissingen en Serooskerke wilden samenvoegen tot één vestiging. De verhuizingen van de vestiging Serooskerke en vestiging Vlissingen staan nu definitief gepland. Beide vestigingen worden samen ondergebracht in onze vestiging te Middelburg. De telefoonnummers van de vestigingen Serooskerke en Vlissingen blijven ongewijzigd. 
 
Vanaf 4 oktober 2021 is vestiging Serooskerke gevestigd in:  
Rijkse accountants & adviseurs  
Buitenruststraat 6 
4337 EH  Middelburg  
Tel. 0118 592610
 
Vanaf 18 oktober 2021 is vestiging Vlissingen gevestigd in:  
Rijkse accountants & adviseurs  
Buitenruststraat 6 
4337 EH  Middelburg  
Tel. 0118 419192
 
Tot en met vrijdag 29 oktober 2021 zijn de vestigingen Serooskerke en Vlissingen nog wel open voor het afgeven van administraties.  Daarna zijn deze vestigingen definitief gesloten.
 
Rijkse accountants & adviseurs bestaat sinds 1955. Waar onze klanten ‘vroeger’ op zoek gingen naar ‘deskundige hulp om de hoek’ maakt de toenemende digitalisering tal van nieuwe communicatievormen mogelijk. Onze online dienstverlening groeit en het samenwerkingsvoordeel van onze professionals overtreft dat van een lokale kantoorfunctie. U profiteert als klant van de schaalvergroting, onder andere doordat onze adviseurs omringd worden door nog meer specialismen. De potentie en het effect van de samenvoeging is groter dan wat de individuele vestigingen kunnen bereiken.   
 
Wat verandert er voor u als klant van vestiging Vlissingen en Serooskerke? 
Wij gaan door als uw vertrouwde Rijkse accountants & adviseurs, alleen dan efficiënter. Onze adviseurs blijven de uwe en de lijntjes tussen de Rijkse professionals onderling worden enkel korter, waardoor het niveau van onze dienstverlening zal stijgen. Persoonlijk contact is en blijft daarbij een prominente pijler en uiteraard komen we gewoon nog steeds naar u toe indien u dat wenst.
 
Vragen? 
Wij willen u van harte bedanken voor het vertrouwen dat u stelt in onze kennis en dienstverlening. Als onze organisatieontwikkeling nu of in de toekomst vragen bij u oproept, horen we dat graag. Vragen kunt u stellen aan uw vertrouwde Rijkse adviseur.  
Bedankt voor uw aandacht en we houden u op de hoogte van eventuele verdere ontwikkelingen.  

Rijkse Locatie Middelburg