Nieuws

Ontzorgen in administratie en advies

Rijkse sluit aan bij Moore DRV

Op 1 januari 2024 worden wij onderdeel van Moore DRV. Dat doen we in het belang van onze medewerkers en onze cliënten. Voor beide willen we ook in de toekomst waardevol zijn en zo onze continuïteit zekerstellen. 

Moore DRV is net als Rijkse een van oorsprong Zeeuws kantoor. Het ontstond in 1922 in Goes. Ook de cultuur van de beide organisaties is sterk overeenkomstig. Dat vinden we beide een belangrijke voorwaarde om samen de toekomst in te gaan. Onder de vlag van Moore DRV kunnen we onze medewerkers meer ontwikkelingsmogelijkheden bieden en onze cliënten een breder dienstenpakket; passend bij de ambities die wij bij hen zien. Ook is Moore DRV succesvol in het werven van goede professionals in een zeer uitdagende arbeidsmarkt. Samen gaan we ervoor om talenten te behouden en te werven. 

Vaste contacten behouden

In Zeeland heeft Rijkse vestigingen in dezelfde plaatsen als Moore DRV: Goes, Middelburg, Terneuzen en Zierikzee.

Er wordt nu onderzocht hoe de integratie het beste kan plaatsvinden. Vast staat al wel dat cliënten hun vaste contactpersonen in de vertrouwde vestigingsplaatsen behouden. Onze vestiging in Barendrecht zal samen met de vestiging van Moore DRV in Oud-Beijerland begin 2024 verhuizen naar de Waalhaven. De vestigingen van beide kantoren in Terneuzen kunnen al uitzien naar de nieuwbouw die daar plaatsvindt. 

In elke regio brede expertise

Moore DRV heeft 14 vestigingen in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. In elk van die drie provincies zijn per 1 januari zo’n 300 tot 350 Moore DRV’ers actief en zijn alle gespecialiseerde diensten beschikbaar. Denk daarbij aan it-, hr- en internationale dienstverlening, pensioen- en btw-advies, fusies & overnames en strategie (Crossminds) en dienstverlening aan vermogenden (Zantboer & Partners).

Heeft u vragen over onze stap, neem dan contact met ons op.