Nieuws

Ontzorgen in administratie en advies

Rijkse samen met Moore DRV op Contacta

Samen verder voor Zeeland

Vanaf volgend jaar wordt Rijkse onderdeel van Moore DRV en daarmee ontstaat veruit het grootste accountantskantoor in Zeeland. Onder het thema ‘Samen verder voor Zeeland’ ontmoeten wij u graag op de stand van Moore DRV tijdens de netwerkbeurs Contacta. Op 7, 8 en 9 november staan we voor u klaar om met u bij te praten, onder het genot van een hapje en een drankje, in de Zeelandhallen in Goes. Meld u aan als onze gast en bezoek gratis dé netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen.

Samen verder voor Zeeuwse ondernemers

De gebundelde kracht van Moore DRV en Rijkse kent een lange, geschiedenis en grote betrokkenheid bij de provincie. Vanuit die betrokkenheid willen we ons inzetten voor de belangen van de Zeeuwse ondernemers in de echte economie en samen met die ondernemers de potentie nog beter benutten. Bijvoorbeeld door mee te denken in het aantrekkelijker maken van de provincie voor jongeren om te wonen en te werken. Daar dragen we met deze stap al meteen aan bij: als Moore DRV zijn we in Zeeland straks 300 man sterk en een grote, aantrekkelijke werkgever.

Samen verder op Contacta

Moore DRV is al jarenlang een vertrouwd gezicht tijdens Contacta. Rijkse is dit jaar ook aanwezig op de stand van Moore DRV. Samen delen we graag onze kennis met u, zodat u als ondernemer goed onderbouwde beslissingen kunt nemen. Daarbij wijzen wij u graag op de kansen en op de risico’s. Tijdens Contacta bieden wij u de gelegenheid om op onze stand kennis te maken met onze adviseurs en onze nieuwe collega’s van Moore DRV.

Samenwerken in de echte economie

Samen met Moore DRV zijn we met 300 professionals in Zeeland een grote en aantrekkelijke werkgever. Als werkgever staan we voor groei en persoonlijke ontwikkeling van onzemedewerkers; zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied. De recruiters van Moore DRV vertellen hier graag meer over en zijn op donderdag 9 november aanwezig op de stand.

Over Contacta

Contacta.nl is dé jaarlijkse netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Deze driedaagse beurs heeft meer dan 350 standhouders en trekt zo’n 25.500 bezoekers. De business-to-business beurs vindt plaats bij de Zeelandhallen in Goes met een oppervlakte van 15.000 m2.