Rijkse Connect >>>
Rijkse Connect

Rijkse accountants & adviseurs

Samen bereiken we meer! Met die overtuiging gaan wij dagelijks voor u aan de slag. Wij zijn ervan overtuigd dat het succes van uw onderneming of organisatie een optelsom is van de juiste cijfers, een passend advies en een persoonlijke, betrokken samenwerking. Dat vereist cijfers die up to date zijn, actuele kennis van wet- en regelgeving, betrouwbare branchecijfers en een specialist die deze informatie weet te duiden. Zo werken wij, en dat doen we graag.

ONZE DIENSTEN

Accountancy

Zoekt u een accountant met kennis van zaken, die oprecht geïnteresseerd is in uw bedrijf en u helpt uw doelstellingen waar te maken? Wij zorgen dat u tijd overhoudt om effectief te kunnen ondernemen.

Belastingadvies

Iedere ondernemer wil zo optimaal mogelijk belastingadvies voor het bedrijf, want teveel betalen wil toch niemand? Heeft u investeringsplannen, of vragen over de optimale bedrijfsvorm voor uw activiteiten?

Bedrijfsadvies

Als ondernemer kunt u vast extra bedrijfsadvies gebruiken als de resultaten tegenvallen of er extra financiering nodig is omdat u heel snel groeit. Of u wilt reorganiseren?. Samen zoeken we naar de oplossing.

Personeelsadvies

Uw personeel is goud waard, maar kan ook een hele zorg zijn: van de salarisadministratie en arbeidscontracten tot het onderhandelen over of opstellen van uw arbeidsvoorwaarden. Goed advies is daarom een must!

OVER ONS

Meer dan 60 jaar Rijkse accountants & adviseurs

Opgericht in 1955 zijn we al meer dan 60 jaar actief en effectief in de ­Zeeuwse markt. Sinds de start van Rijkse accountants & adviseurs in 1955 hebben wij ons ­gespecialiseerd in accountancy, belasting­advies, bedrijfsadvies en personeelsadvies. Ook doen ­opdrachtgevers een beroep op ons voor assurance-werkzaam­heden, zoals de (wettelijke) controle van jaar­rekeningen, subsidiecontroles en due diligence onderzoeken.

5 vestigingen, 100+ professionals

Rijkse accountants & adviseurs is een organisatie met ruim 100 professionals.
Vanuit 5 vestigingen in Zuidwest-Nederland is deskundige hulp altijd in de buurt. We beschikken over veel lokale kennis en een interessant netwerk. Naast onze vakinhoudelijke kennis bieden wij u een vast aanspreekpunt en persoonlijke aandacht.

ACTUEEL

RIJKSE CONNECT

Voor een snelle en efficiënte verwerking van uw ­administratie

Net als de rol van ondernemers en managers verandert ook de rol van ­accountants en adviseurs voortdurend. Met de online dienstverlening van Rijkse Connect bieden we een ideale oplossing voor een snelle en efficiënte verwerking van uw administratie.

Met actuele, real-time informatie ­kunt u rekenen op het juiste advies voor morgen, op basis van de meest actuele cijfers van ­vandaag. Met Rijkse Connect heeft u altijd en overal de beschikking over uw eigen digitale dossier, via uw laptop of de Rijkse ­Connect App voor smartphone of tablet.

Online diensten van Rijkse Connect

REFERENTIES

Rijkse geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt als ondernemer

Rijkse accountants & adviseurs snapt de kunst om de diverse disciplines binnen de brede wetgeving, daar waar nodig of gevraagd, te vertalen naar het vakgebied van een ondernemer. Dit geeft mij als ondernemer vertrouwen en rust en heb ik tijd over om te doen waar ik goed in ben: Ondernemen. Mijn ervaring is dat de lijnen binnen RIJKSE accountants & adviseurs kort en duidelijk zijn, net als de adviezen.

La Dolce Vita Marketingadvies

Marketing & Design Studio

Behoefte aan een kennismakingsgesprek?

RA NBA RBA NIRPA