Rijkse Connect >>>
Rijkse Connect

Rijkse iT

De IT dienstverlener van uw vertrouwde accountant

De nieuwe automatiseringstechnieken bieden tal van mogelijkheden om uw werkzaamheden sneller en eenvoudiger te maken.
Maar hoe weet u welke van deze technieken het beste bij u past? De ontwikkelingen volgen elkaar zo snel op, dat het lastig is om ze bij te houden. Rijkse iT biedt de oplossing.
Terwijl u zich bezighoudt met uw onderneming,  zorgen wij ervoor dat u de juiste IT-oplossing kiest.

 

logo-rijkse-it

Voordelen van Rijkse iT

  • Digitale schakel tussen ondernemer en accountant
  • Meedenken met administratieve bedrijfsprocessen
  • Wegnemen van administratieve last
  • Tijds- en kostenbesparing door efficiënter werkproces
  • Flexibele en veilige online werkplek, die altijd beschikbaar is

Rijkse iT, de verbindende schakel

Ondernemers zijn geen boekhouders en administrateurs. Boekhouden is vaak niet leukste onderdeel van het werk, maar wél belangrijk. Zonder degelijke administratie worden leveranciers niet betaald en klanten niet geholpen. De relatiebeheerder van Rijkse accountants & adviseurs zorgt ervoor dat de cijfers kloppen en u het juiste financiële advies krijgt. Om zijn werk goed te kunnen doen, moet u de relatiebeheerder voorzien van de juiste gegevens. Het is natuurlijk fijn als het aanleveren van die cijfers een fluitje van een cent wordt. Dit is precies waarin Rijkse iT excelleert. Wij vormen de verbindende schakel en nemen uw administratieve zorgen uit handen.  Dit doen we met slimme online automatiseringsoplossingen, die altijd en overal op uw mobiele werkplek beschikbaar zijn.

 

Rijkse Connect, een bewezen dienst

Al een aantal jaar gebruiken wij Rijkse Connect. Hiervoor hebben wij verschillende digitale diensten gebundeld in één krachtige oplossing. Met deze dienst zorgen wij ervoor dat alle administratieve stromen binnen uw bedrijf efficiënt digitaal worden verwerkt. Inmiddels zijn wij één van de meest vooruitstrevende accountantskantoren, omdat we onszelf constant blijven vernieuwen.

 

Altijd de beste oplossing

Wij hebben een passende oplossing voor iedere organisatie. Rijkse Connect is flexibel en schaalbaar. Hierdoor kunnen we altijd de juiste technieken inzetten. Een bouwbedrijf is immers geen notariskantoor. Iedere organisatie is uniek, net als onze oplossingen. Onze jarenlange ervaring combineren we met ons vermogen om goed naar u te luisteren. Zo weten we wat er speelt. Samen zorgen we ervoor dat u succesvol kunt ondernemen, terwijl op de achtergrond de administratieve bedrijfsprocessen volledig gestroomlijnd zijn.

 

Behoefte aan een kennismakingsgesprek?

RA NBA RBA NIRPA