Rijkse Connect >>>
Rijkse Connect

Rijkse Personeelsadvies

Rijkse Personeelsadvies

Uw personeel is goud waard, maar kan ook een hele zorg betekenen: van de salarisadministratie en het opstellen van arbeidscontracten tot het onderhandelen over of opstellen van uw arbeidsvoorwaarden. Goed advies is daarom een must! Onze adviseurs kennen alle voors en tegens van diverse vormen van beloning (in natura, belastingvrij of flexibel verlof) en kunnen u helpen als u onverhoopt iemand moet ontslaan. We hebben immers ook juridische expertise in huis.

Meer weten? Bel vandaag nog één van onze accountants: 0118-678900
Wij zijn gevestigd op 7 locaties in Zuidwest-Nederland: Middelburg, Goes, Vlissingen, Serooskerke, Zierikzee, Terneuzen en Barendrecht.

Rijkse accountants

  • Salarisverwerking
  • Arbeidscontracten
  • Beloningssystemen
  • Cafetariamodellen
  • Belastingvrije vergoedingen
  • Beloning in natura
  • Begeleiden ontslagprocedures

Juridische hulp
en personeelsadvies

Wist u dat we u ook uitgebreid juridisch kunnen ondersteunen? Bijvoorbeeld als u juridisch personeelsadvies nodig heeft bij het opstellen of aanpassen van arbeidsovereenkomsten of als u onverhoopt in conflict bent met één van uw personeelsleden, bijvoorbeeld bij een gedwongen ontslag. Wij hebben de bevoegdheid namens u te procederen. Dat is dus een hele zorg minder!

Werkkostenregeling:
Bent u er klaar voor.

Onze adviseurs bieden u de ondersteuning die u (nog) nodig heeft. Per 1 januari 2015 gaat voor iedere werkgever de werkkostenregeling (WKR) gelden. Door goed voorbereid te zijn, worden problemen voorkomen en kunt u optimaal gebruikmaken van de fiscale kansen die de gewijzigde belastingwetgeving WKR nu mogelijk maakt.

Algemene informatie treft u aan op Werkkostenregeling Werk aan de Winkel! en de werkkostenscan (uitgaven SRA). Wilt u weten waar u staat en welke gevolgen de werkkostenregeling voor uw onderneming heeft? Doe dan nu de Werkkostenscan!

Wilt u meer informatie over wat de WKR aan mogelijkheden biedt voor uw onderneming?
Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Uw personeelsadministratie direct online

Met Salaris Online van Rijkse Connect heeft u volledig toegang tot uw personeels- en salaris- administratie. Al uw personeelsmutaties kunt u vanaf nu digitaal verwerken. Dat werkt snel en eenvoudig. U heeft bovendien direct inzicht in de verloning. Salaris Online betekent eindelijk een compleet overzicht in uw personeelsdossier!

Behoefte aan een kennismakingsgesprek?

RA NBA RBA NIRPA