Rijkse Connect >>>
Rijkse Connect

Online administratie

Online administratie

Zoekt u dé ideale oplossing voor de verwerking van al uw administratie? En wilt u die altijd en overal up-to-date bij de hand hebben? Dan is online administratie via Rijkse Connect wat voor u! We bieden online boekhouden, online personeelsadministratie en een online Business Monitor: want meten is weten. Nieuwsgierig hoe de concurrentie het doet? Maak dan gebruik van Benchmark – zo ziet u hoe u presteert ten opzichte van uw branchegenoten. Kennis geeft u een voorsprong, dus maak vandaag nog een stap voorwaarts en ontdek de toegevoegde waarde van online administratie!

Online administratie via Rijkse Connect: Ga naar Connect

Rijkse accountants

Al uw online administratie direct onder één knop? Rijkse Connect Portal

Wilt u al uw relevante en actuele financiële informatie altijd en overal bij de hand hebben? Kies dan voor de online administratie via de Rijkse Connect Portal. Uw directe toegang tot alle documenten in uw dossier. U kunt hier zelf alle relevante bestanden uploaden. Deze gegevens gebruiken we vervolgens voor het accorderen en verzenden van uw belastingaangiften.

Online boekhouden, sneller met een scanner. Scan en Klaar!

Scan & Klaar! van Rijkse Connect is de ideale oplossing voor het online verwerken van uw volledige administratie. U zorgt voor de digitale aanlevering en Rijkse doet de rest. Letterlijk: scannen en klaar! Met het scannen van al uw facturen en de automatische koppeling met uw bank- rekening wordt de administratie een fluitje van een cent! Rijkse Connect wordt aangeboden op alle 7 locaties in Zuidwest-Nederland: Middelburg, Goes, Vlissingen, Serooskerke, Zierikzee, Terneuzen en Barendrecht.

Wilt u zien hoe uw boekhouding ook een peuleschilletje wordt?

Behoefte aan een kennismakingsgesprek?

RA NBA RBA NIRPA