Rijkse Connect >>>
Rijkse Connect

Rijkse Accountants

Rijkse Accountants

Zoekt u een accountant met kennis van zaken, die oprecht geïnteresseerd is in uw bedrijf en u helpt uw doelstellingen waar te maken? De accountants van Rijkse willen graag weten wat ú belangrijk vindt, zodat u effectief kunt ondernemen. Want met helder inzicht in uw boekhouding en door tussentijds het effect van bepaalde beslissingen te meten, kunt u tijdig bijsturen en uw onderneming nog succesvoller maken. Zo houdt u tijd over om gewoon te ondernemen.

Meer weten? Bel vandaag nog één van onze accountants: 0118-678900
Wij zijn gevestigd op 7 locaties in Zuidwest-Nederland: Middelburg, Goes, Vlissingen, Serooskerke, Zierikzee, Terneuzen en Barendrecht.

Rijkse accountants

 • Samenstellen jaarrekening
 • Controleren jaarrekening
 • Verwerken administratie
 • Belastingaangifte
 • Bedrijfseconomisch advies
 • Begrotingen en
  liquiditeitsprognoses
 • Tussentijdse cijfers
 • Detacheren
  administratief personeel

WTA Vergunning van de AFM

Zoekt u een kantoor dat naast het samenstellen van jaarrekeningen ook de wettelijke controle op uw jaarstukken mag uitvoeren? Rijkse accountants en adviseurs heeft de erkende WTA-vergunning van de AFM en alle expertise in huis om dat vakkundig voor u te verzorgen. We werken met vaste aanspreekpunten en onderscheiden ons door persoonlijke aandacht. Daarom hebben we zoveel tevreden klanten! Ook kunnen we de financiële verantwoording controleren voor subsidies, zoals bijvoorbeeld de Europese INTERREG-subsidies. Kortom, Rijkse is een kantoor dat méér biedt dan de doorsnee accountant!

Rijkse Connect: De online diensten van Rijkse

Zoekt u dé ideale oplossing voor de verwerking van al uw administratie? En wilt u die altijd en overal up-to-date bij de hand hebben? Dan is Rijkse Connect ideaal! Rijkse accountants en adviseurs biedt u het gemak van online boekhouden en online personeelsadministratie. We geven u de mogelijkheid om uw resultaten te meten met de Business Monitor: want meten is weten. En bent u nieuwsgierig hoe de concurrentie het doet? Maak dan gebruik van Benchmark – en zie direct hoe u presteert ten opzichte van uw branchegenoten.

Behoefte aan een kennismakingsgesprek?

RA NBA RBA NIRPA