Rijkse Connect >>>
Rijkse Connect

Diensten

Als ondernemer wilt u gewoon graag ondernemen. Dan is het fijn dat u zich geen zorgen hoeft te maken over zaken als belastingaangiftenpersoneelsadministratie of estateplanning. En dat u onze adviseurs kunt inschakelen om te sparren over de concurrentiepositie van uw bedrijf, een investering of een noodzakelijke reorganisatie.

Ook online staan we voor u klaar, met Rijkse Connect. Meteen meer weten?

Bekijk onze Online diensten: Rijkse Connect

Accountancy

Zoekt u een accountant met kennis van zaken, die oprecht geïnteresseerd is in uw bedrijf en u helpt uw doelstellingen waar te maken? De accountants van Rijkse willen graag weten wat ú belangrijk vindt, zodat u effectief kunt ondernemen. Want met helder inzicht in uw boekhouding en door tussentijds het effect van bepaalde beslissingen te meten, kunt u tijdig bijsturen en uw onderneming nog succesvoller maken. Zo houdt u tijd over om gewoon te ondernemen. Benieuwd naar onze dienstverlening? Bel één van onze accountants bij u in de buurt.

Belastingadvies

Iedere ondernemer wil een zo optimaal mogelijke belastingdruk voor het bedrijf, want teveel betalen wil toch niemand? Heeft u investeringsplannen, of vragen over de optimale bedrijfsvorm voor uw activiteiten? Schakel ons dan tijdig in! Van belastingaangiften en -advies tot het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures – daar ligt onze kracht. We helpen u ook bij uw financiële-, fiscale- of estateplanning. Zo kunt u doen waar u goed in bent: ondernemen. Gaat u een bedrijf starten, overnemen of beëindigen? Samen bereiken we meer!

Bedrijfsadvies

Als ondernemer kunt u vast extra hulp gebruiken als de resultaten tegenvallen of er extra financiering nodig is omdat u heel snel groeit. Of u wilt reorganiseren, maar weet niet goed hoe. Samen zoeken we naar de oplossing die uw bedrijf weer klaarstoomt voor de toekomst! Bijvoorbeeld door de markt grondig te verkennen, investeringen mogelijk te maken of de liquiditeit beter te bewaken. Ook kunnen we uw marktpositie analyseren – zo vergroten we uw concurrentiekracht!

Personeelsadvies

Uw personeel is goud waard, maar kan ook een hele zorg betekenen: van de salarisadministratie en het opstellen van arbeidscontracten tot het onderhandelen over of opstellen van uw arbeidsvoorwaarden. Goed advies is daarom een must! Onze adviseurs kennen alle voors en tegens van diverse vormen van beloning (in natura, belastingvrij of flexibel verlof) en kunnen u helpen als u onverhoopt iemand moet ontslaan. We hebben immers ook juridische expertise in huis. Meer weten?

Rijkse Connect: De online diensten van Rijkse

Zoekt u dé ideale oplossing voor de verwerking van al uw administratie? En wilt u die altijd en overal up-to-date bij de hand hebben? Dan is Rijkse Connect ideaal! We bieden u het gemak van online boekhouden en online personeelsadministratie. We geven u de mogelijkheid om uw resultaten te meten met de Business Monitor: want meten is weten. En bent u nieuwsgierig hoe de concurrentie het doet? Maak dan gebruik van Benchmark – en zie direct hoe u presteert ten opzichte van uw branchegenoten. Maak uw keuze hieronder en bekijk het aanbod van Connect Online diensten.

Behoefte aan een kennismakingsgesprek?

RA NBA RBA NIRPA