Rijkse Connect

Inloggen Connect

Vul in het onderstaande formulier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen bij Rijkse Connect.

Wachtwoord vergeten? Rijkse Connect

Rijkse Connect: Scan & Klaar!

Online boekhouden, sneller met een scanner

Scan & Klaar! Het online boekhouden van Rijkse Connect is de ideale oplossing voor het verwerken van uw volledige administratie. U zorgt voor de digitale aanlevering en Rijkse doet de rest. Letterlijk: scannen en klaar! Met het scannen van al uw facturen en de automatische koppeling met uw bank­rekening wordt de administratie een fluitje van een cent!

Hoe simpel Scan en Klaar! werkelijk werkt tonen we hier. Hoe wordt mijn boekhouding een peuleschilletje?

Meer weten? Bel vandaag nog één van onze adviseurs: 0118-678999
Wij zijn gevestigd op 7 locaties in Zuidwest-Nederland: Middelburg, Goes, Vlissingen, Serooskerke, Zierikzee, Terneuzen en Barendrecht.

Voordelen van Scan & Klaar!

  • Overstappen op Scan & Klaar! altijd mogelijk
  • Eenvoudig aanleveren van alle relevante stukken
  • Geen gesleep meer met mappen en papieren
  • Uw boekhouding altijd bijgewerkt en overal te raadplegen
  • Beslissen op basis van uw actuele gegevens
  • Tijdbesparend
  • Vaste abonnementsprijs

Scan & Klaar! Geen papieren rompslomp meer

Met Scan & Klaar! neemt u definitief afscheid van ­papieren facturen en vervelende losse bonnetjes. Zodra u uw ­gegevens hebt aangeleverd, werkt Scan & Klaar! ­automatisch uw boekhouding bij. Alle relevante informatie staat veilig online. U kunt op ieder gewenst moment uw ­facturen raadplegen. Snel, makkelijk en actueel.

Weg met die btw-stress!

U herkent het vast: op het laatste moment nog ‘even’ de boekhouding bijwerken om op tijd de btw-aangifte te ­kunnen doen. Met Scan & Klaar! voorkomt u deze stress en kunt u in plaats van een avondje boekhouden, lekker gaan sporten of gezellig thuis op de bank ontspannen.

Facturen direct digitaal?

Scan & Klaar! maakt het ook mogelijk om je eigen facturen eenvoudig digitaal aan te maken. Zo kunt u uw verkoopfacturen direct vanuit het systeem digitaal naar uw klant mailen. Bovendien komen ze dan ook meteen op de juiste plaats in de boekhouding terecht. Scan & Klaar! regelt het. U hebt er geen omkijken meer naar.

Actuele rapportage 24/7 in een dashboard

Met Scan & Klaar! beschikt u over actuele informatie die ­altijd up-to-date en toegankelijk is. Reken maar dat u daarmee tijdig zaken kunt bijsturen en de beste keuzes voor uw onderneming maakt!

Behoefte aan een kennismakingsgesprek?

RA NBA RBA NIRPA