Rijkse Connect

Inloggen Connect

Vul in het onderstaande formulier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen bij Rijkse Connect.

Wachtwoord vergeten? Rijkse Connect

Rijkse Connect: Rijkse Connect Portal

Alle diensten direct onder één knop

Wilt u al uw relevante en actuele financiële informatie altijd en overal bij de hand hebben? Kies dan voor de Rijkse Connect Portal. Uw directe toegang tot alle documenten in uw dossier. U kunt hier zelf alle relevante bestanden uploaden. Deze gegevens gebruiken we vervolgens voor het accorderen en verzenden van uw belastingaangiften.

Meer weten? Bel vandaag nog één van onze accountants: 0118-678999
Wij zijn gevestigd op 7 locaties in Zuidwest-Nederland: Middelburg, Goes, Vlissingen, Serooskerke, Zierikzee, Terneuzen en Barendrecht.

Voordelen van de Rijkse Connect Portal

  • Rijkse Connect Portal 24/7 beschikbaar
  • Wijzigingen doen wanneer en waar u wilt
  • Alle informatie optimaal beveiligd online en altijd beschikbaar
  • Automatische back-up van uw dossier
  • Alle diensten onder één knop met Single Sign-on!

Hoe werkt Rijkse Connect Portal?

Door de gebruiksvriendelijke Single Sign-on toepassing hoeft u maar één keer in te loggen om toegang te krijgen tot alle Rijkse Connect software. Vóór de belangrijke vervaldata van de belastingaangiften ontvangt u tijdig een signalering via sms of e-mail. Natuurlijk kunt u Rijkse Connect ook benaderen met een app op uw smartphone of tablet. Zo heeft u Rijkse Connect altijd en overal bij de hand.

Rijkse Connect Portal biedt meer!

In de uiterst gebruiksvriendelijke Rijkse Connect ­Portal vindt u alle documenten voor uw fiscale aangiften (inkomsten­belasting, omzetbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting). Maar u vindt er ook uw jaarrekeningen, rapportages, overeenkomsten en belangrijke correspondentie terug. Belastingaangiften en jaarrekeningen, zenden wij, na uw ­akkoord met uw elektronische ­handtekening, ­direct door naar bijvoorbeeld de Belastingdienst of de­ Kamer van Koophandel.

Zo makkelijk is het!

Uw hele dossier is altijd compleet en direct ­toegankelijk. Uw digitale financiële en ­fiscale archief in een goed ­beveiligde omgeving.

Rijkse Connect verbindt!

De Rijkse Connect Portal is uw virtuele toegangsdeur naar alle Rijkse Connect diensten zoals het online boekhoudpakket, uw online salarisadministratie, digitale facturen en ­rapportages. Via de Rijkse­ Connect Portal krijgt u tevens toegang tot de Business Monitor en de Benchmark. Zo heeft u direct ­inzicht in trends en ontwikkelingen. Ideaal! U kunt rekenen op het juiste advies voor morgen, op basis van de meest ­actuele ­cijfers van vandaag!

Veiligheid staat bij Rijkse Connect voorop!

U hebt met Rijkse Connect altijd direct en snel inzicht in de laatste stand van zaken. U kunt direct beginnen, zonder aanschafkosten en zonder software te installeren. Met Rijkse Connect hebt u altijd en overal de beschikking over uw eigen digitale dossier, ook via de handige app op uw tablet of smartphone. Met de single-sign-on toepassing van Rijkse Connect bent u verzekerd van een veilige omgeving voor uw vertrouwelijke gegevens. Wij stellen de allerhoogste eisen aan de privacy van onze klanten.

Behoefte aan een kennismakingsgesprek?

RA NBA RBA NIRPA