Rijkse Connect

Inloggen Connect

Vul in het onderstaande formulier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen bij Rijkse Connect.

Wachtwoord vergeten? Rijkse Connect

Rijkse Connect: Business Monitor

Uw prestaties, online meten en weten

De Business Monitor van Rijkse is een krachtige online tool als u snel inzicht wilt in uw actuele­ financiële situatie. Hoe staat uw bedrijf ervoor in vergelijking tot vorig jaar? Hoe verhouden de actuele prestaties van uw bedrijf zich ten opzichte van de prognoses? Met de Business Monitor heeft u grip op uw zaak.

Meer weten? Bel vandaag nog één van onze adviseurs: 0118-678999
Wij zijn gevestigd op 7 locaties in Zuidwest-Nederland: Middelburg, Goes, Vlissingen, Serooskerke, Zierikzee, Terneuzen en Barendrecht.

Voordelen van de Business Monitor

  • Online inzicht in uw financiële prestaties
  • Direct gekoppeld aan uw boekhouding
  • In één oogopslag resultaat, liquiditeit en prognoses
  • Grafische weergave van alle mogelijke financiële parameters

Uw financiële situatie direct in beeld

De Business Monitor is gekoppeld aan uw online boekhoud­pakket. Hierdoor kunt u direct alle beschikbare actuele cijfers en kerngetallen bekijken en vergelijken met andere boekjaren. De Business Monitor berekent direct de voor u relevante cijfers en trends. De duidelijke grafische weergave van alle resultaten geeft snel inzicht in de actuele financiële situatie. De dashboardfunctie van ­Rijkse Connect heet niet voor niets: Business Monitor!

Snel zicht op trends

Loopt de omzet volgens schema? Staan de kosten nog in de juiste verhouding tot de omzet? Hoe draait u ten opzichte van vorige periodes? Zijn er voldoende liquiditeiten voor de ­komende maanden? Als ondernemer wilt u deze antwoorden liever direct weten en niet pas achteraf horen.

Met de Business Monitor van Rijkse Connect hebt u snel, ­actueel inzicht in de financiële resultaten van vandaag. Zelfs uw liquiditeitsprognose kunt u direct laten berekenen. Ook de gevolgen van een grote investering op het bedrijfsresultaat kunnen eenvoudig worden doorgerekend. Alle management­informatie die u nodig hebt: uniek, actueel en betrouwbaar!

Behoefte aan een kennismakingsgesprek?

RA NBA RBA NIRPA