Rijkse Connect

Inloggen Connect

Vul in het onderstaande formulier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen bij Rijkse Connect.

Wachtwoord vergeten? Rijkse Connect

Rijkse Connect: Benchmark

Uw marktpositie, online meten en weten

Benchmark van Rijkse Connect biedt u actuele kennis en inzichten over uw branche en branchegenoten. U ziet direct hoe u presteert ten opzichte van anderen. De gebundelde klantenkennis laat u precies zien hoe u in de markt staat. Een heel handig instrument als u voor succes gaat!

Meer weten? Bel vandaag nog één van onze adviseurs: 0118-678999
Wij zijn gevestigd op 7 locaties in Zuidwest-Nederland: Middelburg, Goes, Vlissingen, Serooskerke, Zierikzee, Terneuzen en Barendrecht.

Voordelen van Benchmark

  • Online inzicht in uw prestaties t.o.v. de markt
  • Essentiële managementinformatie
  • Sturen op kansen die u anders niet ziet
  • Maatwerk voor iedere branche
  • Betrouwbare en actuele informatie

Betrouwbare vergelijkingscijfers

Ongetwijfeld vraagt u uzelf weleens af hoe u presteert in vergelijking met branchegenoten. Deze informatie hebben wij voor u beschikbaar, via de benchmarktool BIZ (Branche In Zicht). Hiervoor bundelen alle accountantskantoren die aangesloten zijn bij SRA hun klantenkennis. Samen bedienen­ zij meer dan 50% van het mkb.
Deze kennis, gecombineerd met betrouwbare, actuele benchmarkcijfers en praktische adviesinstrumenten, maken van Benchmark van Rijkse ­Connect een uniek en onmisbaar instrument voor onder­nemers. Per jaar worden meer dan 50.000 jaarrekeningen in BIZ verwerkt. Dit resulteert in betrouwbare branche-informatie, beschikbaar voor ondernemers in vrijwel iedere branche. 

Maatwerkrapporten direct beschikbaar

De kracht van Benchmark is dat er specifiek voor uw ­bedrijf een rapport wordt opgesteld. Meten, vergelijken en ­verbeteren wordt op deze manier veel eenvoudiger. Maak van Benchmark een vast onderdeel van uw ­bedrijfsvoering en u loopt niet meer achter de feiten aan. Naast uw eigen benchmarkrapport genereert BIZ ook een brancherapport. Daarin vindt u een uitgebreide sectoranalyse waarin trends, ontwikkelingen, thema’s, kansen en bedreigingen uitgebreid aan de orde komen.

Behoefte aan een kennismakingsgesprek?

RA NBA RBA NIRPA