Rijkse Connect

Inloggen Connect

Vul in het onderstaande formulier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen bij Rijkse Connect.

Wachtwoord vergeten? Rijkse Connect

Rijkse Connect: Online Administratie

Een pakket diensten met een vaste prijs onderaan de streep? Daar gaat het om bij Rijkse Connect. Niet omdat er standaardklanten bestaan. Wel omdat er standaardwerkzaamheden bestaan. Maak vandaag nog een stap voorwaarts en ontdek de toegevoegde waarde van online administratie van Rijkse Connect! Online boekhouden, online personeelsadministratie, online business monitor en benchmark.

Meer weten? Bel vandaag nog één van onze adviseurs: 0118-678999
Wij zijn gevestigd op 7 locaties in Zuidwest-Nederland: Middelburg, Goes, Vlissingen, Serooskerke, Zierikzee, Terneuzen en Barendrecht.

Rijkse Connect

1. Al uw online administratie direct onder één knop? Rijkse Connect Portal

Wilt u al uw relevante en actuele financiële informatie altijd en overal bij de hand hebben? Kies dan voor de online administratie via de Rijkse Connect Portal. Uw directe toegang tot alle documenten in uw dossier. U kunt hier zelf alle relevante bestanden uploaden. Deze gegevens gebruiken we vervolgens voor het accorderen en verzenden van uw belastingaangiften.

2. Online boekhouden, sneller met een scanner. Scan en Klaar!

Scan & Klaar! van Rijkse Connect is de ideale oplossing voor het online verwerken van uw volledige administratie. U zorgt voor de digitale aanlevering en Rijkse doet de rest. Letterlijk: scannen en klaar! Met het scannen van al uw facturen en de automatische koppeling met uw bank- rekening wordt de administratie een fluitje van een cent!

Rijkse Connect wordt aangeboden op alle zes locaties in Zeeland: Middelburg, Goes, Vlissingen, Serooskerke, Zierikzee en Terneuzen.

3. Personeelsadministratie online voor iedereen

Uw online personeelsadministratie via Salaris Online van Rijkse Connect biedt u één totale HR- en ­salarisoplossing, die automatisch aansluit bij de grootte van uw bedrijf. Het pakket is gebruiksvriendelijk en heeft een laagdrempelige navigatie. U kunt eenvoudig zelf diverse overzichten genereren, die relevant zijn voor uw bedrijfsvoering en uw personeelsadministratie.

4. Uw financiële situatie direct in beeld met de Business Connect Monitor

De Business Connect Monitor is gekoppeld aan uw online boekhoud­pakket. Hierdoor kunt u direct alle beschikbare actuele cijfers en kerngetallen bekijken en vergelijken met andere boekjaren. De Business Connect Monitor berekent direct de voor u relevante cijfers en trends. De duidelijke grafische weergave van alle resultaten geeft snel inzicht in de actuele financiële situatie. De dashboardfunctie van ­Rijkse Connect heet niet voor niets: Business Connect Monitor!

5. Benchmark: betrouwbare vergelijkingscijfers

Ongetwijfeld vraagt u uzelf weleens af hoe u presteert in vergelijking met branchegenoten. Deze informatie hebben wij voor u beschikbaar, via de benchmarktool BIZ (Branche In Zicht). Hiervoor bundelen alle accountantskantoren die aangesloten zijn bij SRA hun klantenkennis. Samen bedienen­ zij meer dan 50% van het mkb.
Deze kennis, gecombineerd met betrouwbare, actuele benchmarkcijfers en praktische adviesinstrumenten, maken van Benchmark van Rijkse ­Connect een uniek en onmisbaar instrument voor onder­nemers.

Behoefte aan een kennismakingsgesprek?

RA NBA RBA NIRPA