Rijkse Connect

Inloggen Connect

Vul in het onderstaande formulier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen bij Rijkse Connect.

Wachtwoord vergeten? Rijkse Connect

Rijkse Connect: De online diensten van Rijkse

Een pakket diensten met een vaste prijs onderaan de streep? Daar gaat het om bij Rijkse Connect. Niet omdat er standaardklanten bestaan. Wel omdat er standaardwerkzaamheden bestaan. Maak vandaag nog een stap voorwaarts en ontdek de toegevoegde waarde van online diensten van Rijkse Connect!

Meer weten? Bel vandaag nog één van onze adviseurs: 0118-678900
Wij zijn gevestigd op 6 locaties in Zuidwest-Nederland: Middelburg, Goes, Vlissingen, Serooskerke, Terneuzen en Barendrecht.

Online diensten van Rijkse Connect

1. Rijkse Connect Portal: Alle online diensten direct onder één knop

Wilt u al uw relevante en actuele financiële informatie altijd en overal bij de hand hebben? Kies dan voor de Rijkse Connect Portal. Uw directe toegang tot alle documenten in uw dossier. U kunt hier zelf alle relevante bestanden uploaden. Deze gegevens gebruiken we vervolgens voor het accorderen en verzenden van uw belastingaangiften.

2. Scan en Klaar!: Online boekhouden, sneller met een scanner

Scan & Klaar! van Rijkse Connect is de ideale oplossing voor het online verwerken van uw volledige administratie. U zorgt voor de digitale aanlevering en Rijkse doet de rest. Letterlijk: scannen en klaar! Met het scannen van al uw facturen en de automatische koppeling met uw bank-rekening wordt de administratie een fluitje van een cent!

3. Salaris Online: Uw personeelsadministratie direct online

Met Salaris Online van Rijkse Connect heeft u volledige toegang tot uw personeels- en salarisadministratie. Al uw personeelsmutaties kunt u vanaf nu digitaal verwerken. Dat werkt snel en eenvoudig. U heeft bovendien direct inzicht in de verloning. Salaris Online betekent eindelijk een compleet overzicht in uw personeelsdossier!

4. Business Monitor: Uw prestaties, online meten en weten

De Business Monitor van Rijkse Connect is een krachtige tool als u snel inzicht wilt in uw actuele financiële situatie. Hoe staat uw bedrijf ervoor in vergelijking tot vorig jaar? Hoe verhouden de actuele prestaties van uw bedrijf zich ten opzichte van de prognoses? Met de Business Monitor heeft u grip op uw zaak.

5. Benchmark: Uw marktpositie, online meten en weten

Benchmarkt van Rijkse Connect biedt u actuele kennis en inzichten over uw branche en branche-genoten. U ziet direct hoe u presteert ten opzichte van anderen. De gebundelde klantenkennis laat u precies zien hoe u in de markt staat. Een heel handig instrument als u voor succes gaat!

Behoefte aan een kennismakingsgesprek?

RA NBA RBA NIRPA