Rijkse Connect

Ontzorgen in administratie en advies

Benchmark

Uw marktpositie: online meten en weten met Benchmark

Benchmark van Rijkse Connect biedt u actuele kennis en inzichten over uw branche en branchegenoten. U ziet direct hoe u presteert ten opzichte van anderen. De gebundelde klantenkennis laat u precies zien hoe u in de markt staat. Een goede tool voor als u meer succes wilt behalen!

Rijkse koffie
benchmark-Accountants-adviseurs-Rijkse-ontzorgen-onze-diensten-administratie-personeelsadministratie-online-digitaal

Voordelen van Benchmark

  • Online inzicht in uw prestaties t.o.v. de markt
  • Essentiële managementinformatie
  • Sturen op kansen die u anders niet ziet
  • Maatwerk voor iedere branche
  • Betrouwbare en actuele informatie

Betrouwbare vergelijkingscijfers

Ongetwijfeld vraagt u uzelf weleens af hoe u presteert in vergelijking met branchegenoten. Deze informatie hebben wij voor u beschikbaar, via de benchmarktool BIZ (Branche In Zicht). Hiervoor bundelen alle accountantskantoren die aangesloten zijn bij SRA hun klantenkennis. Samen bedienen­ zij meer dan 50% van het MKB.

Rijkse-Connect-Portal-Benchmark-Rijkse-Accountants-Adviseurs-administratie-personeel-bedrijf-organisatie-onderneming- Terneuzen-Goes-Middelburg- Barendrecht
scan-en-klaarRijkse-IT-Rijkse-Connect-Portal-Rijkse-Connect-onze-diensten-business-monitor-benchmark-Bedrijfadvies-Rijkse-Connect-adviseurs-Accountants-Kantoor

Maatwerkrapporten direct beschikbaar

De kracht van Benchmark is dat er specifiek voor uw ­bedrijf een rapport wordt opgesteld. Meten, vergelijken en ­verbeteren wordt op deze manier veel eenvoudiger. Maak van Benchmark een vast onderdeel van uw ­bedrijfsvoering en u loopt niet meer achter de feiten aan. 

Naast uw eigen benchmarkrapport genereert BIZ ook een brancherapport. Daarin vindt u een uitgebreide sectoranalyse waarin trends, ontwikkelingen, thema’s, kansen en bedreigingen uitgebreid aan de orde komen.