Rijkse Connect

Inloggen Connect

Vul in het onderstaande formulier uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen bij Rijkse Connect.

Wachtwoord vergeten? Rijkse Connect

Benchmark van Rijkse Connect

Uw marktpositie, online meten en weten

Benchmark van Rijkse Connect biedt u actuele kennis en inzichten over uw branche en branchegenoten. U ziet direct hoe u presteert ten opzichte van anderen. De gebundelde klantenkennis laat u precies zien hoe u in de markt staat. Een heel handig instrument als u voor succes gaat!

Meer weten? Bel vandaag nog één van onze adviseurs: 0118-678999
Wij zijn gevestigd op 7 locaties in Zuidwest-Nederland: Middelburg, Goes, Vlissingen, Serooskerke, Zierikzee, Terneuzen en Barendrecht.

Benchmark

  • Online inzicht in uw prestaties t.o.v. de markt
  • Essentiële managementinformatie
  • Sturen op kansen die u anders niet ziet
  • Maatwerk voor iedere branche
  • Betrouwbare en actuele informatie

Benchmark van Rijkse Connect: betrouwbare vergelijkingscijfers

Ongetwijfeld vraagt u uzelf weleens af hoe u presteert in vergelijking met branchegenoten. Deze informatie hebben wij voor u beschikbaar, via de benchmarktool BIZ (Branche In Zicht). Hiervoor bundelen alle accountantskantoren die aangesloten zijn bij SRA hun klantenkennis. Samen bedienen­ zij meer dan 50% van het mkb.
Deze kennis, gecombineerd met betrouwbare, actuele benchmarkcijfers en praktische adviesinstrumenten, maken van Benchmark van Rijkse ­Connect een uniek en onmisbaar instrument voor onder­nemers. 

Maatwerk voor iedere branche

Per jaar worden meer dan 50.000 jaarrekingen in BIZ ­verwerkt. Dit resulteert in betrouwbare branche-informatie, beschikbaar voor ondernemers in vrijwel iedere branche.

De kracht van Benchmark

De kracht van Benchmark is dat er specifiek voor uw ­bedrijf een rapport wordt opgesteld. Meten, vergelijken en ­verbeteren wordt op deze manier veel eenvoudiger. Maak van Benchmark een vast onderdeel van uw ­bedrijfsvoering en u loopt niet meer achter de feiten aan. Naast uw eigen benchmarkrapport genereert BIZ ook een brancherapport. Daarin vindt u een uitgebreide sector­analyse waarin trends, ontwikkelingen, thema’s, kansen en bedreigingen uitgebreid aan de orde komen.

Rijkse Connect wordt aangeboden op alle zes locaties in Zeeland: Middelburg, Goes, Vlissingen, Serooskerke, Zierikzee en Terneuzen.

Behoefte aan een kennismakingsgesprek?

RA NBA RBA NIRPA